BIJLES ATELIER

Succesvolle prestaties, leren studeren op een constructieve manier, begeleiding in de keuze van een studie, voorbereiding op een examencommissie,… Alles wat met studeren te maken heeft staat centraal in BijlesAtelier. Verschillende ervaren docenten behandelen alle gangbare vakken en studiegebieden.

Studenten worden individueel en intensief begeleid naar succesvolle prestaties, eventueel in combinatie met Personal Coaching. Indien nog niet duidelijk is welke richting de student uit wilt, dan kan onze studiekeuzebegeleiding duidelijkheid brengen. Ook de overschakeling van de 2de graad naar de 3de graad, of van het middelbaar naar het Hoger Onderwijs vraagt een grote aanpassing en zorgt vaak voor problemen. Echter niets onoverkomelijk, mits de juiste ondersteuning.

BIJLESSEN EN PRIVELESSEN

Onze ervaren, volwassen docenten hebben specialisaties over de hele lijn. Zo kan je bij BijlesAtlier terecht voor ondermeer de vakken Frans, Engels, Nederlands, Geschiedenis, Aardrijkskunde, Natuurwetenschappen, Mechanica, Fysica, … Ben je op zoek naar bijles voor een vak dat niet bij naam genoemd werd? Bel ons even of stuur een mailtje – de kans is erg groot dat we je toch verder kunnen helpen.

EXAMENCOMMISSIE

Binnenkort examencommissie ASO, TSO of BSO afleggen? BijlesAtelier is gespecialiseerd in deze specifieke voorbereiding. Laat niets aan het toeval over en kom eens met ons praten. Onze expertise kan je vast en zeker een heel pak vooruit helpen.

STUDIEBEGELEIDING

Of je nu in het Secundaire onderwijs (3de graad) zit, in het Hoger onderwijs of in het Volwassenenonderwijs, voor bijles ben je hier op de juiste plaats. Je wordt individueel begeleid in een programma op maat, door een vakbekwame docent met jarenlange ervaring.

Sensible Solutions | Bijles Atelier | bijles, examencommissie, studiebegeleiding, studiekeuzebegeleiding

You can’t study the darkness by flooding it with light.

– Edward Abbey –

STUDIEKEUZEBEGELEIDING

Je staat op het punt dat je een beslissing moet maken. Je studiekeuze kan een grote invloed hebben op de rest van je leven. Maar er zijn zo veel richtingen, en hoe kan je weten of je de juiste keuze maakt? Voor veel mensen is deze keuze ontzettend moeilijk om te maken. Geraak je er zelf niet aan uit? Neem contact op met Bijles Atelier. We helpen je met de nodige inzichten om de juiste keuze te kunnen maken.

STUDIEMETHODIEK

Ook studeren kan je leren. Bespaar jezelf hopen tijd, moeite en kopzorgen door op een correcte manier te blokken. Je zal sneller vooruitgang maken voor al je studies, examens en vakken. Hierdoor is een opleiding voor een juiste studiemethodiek méér dan zijn geld waard. Je leert waardevolle principes die je je hele leven zal kunnen toepassen én je zal bovendien met evenveel of minder inspanning meer bereiken. Dit is dus een no-brainer voor iedereen die regelmatig moet studeren en graag het maximum uit elke inspanning haalt.

PRAKTISCH

BijlesAtelier heeft speciale aandacht voor kinderen met leerstoornissen zoals bv. dyslexie of aandachtsstoornissen.

Prijzen vanaf 40 € per uur alles inbegrepen.

Lessen vinden plaats bij Groepspraktijk VidaPura of online.